Cvetličarna Omers - zaposleni

O nas

Cvetlice so naš navdih

Naše izdelke odlikujejo vsak
dan sveže in najbolj kakovostne rastline in rezano cvetje.

Za vas jih vsak dan izbiramo tako pri slovenskih lokalnih dobaviteljih kot neposredno prek največje mednarodne borze rezanega cvetja z vsega sveta. Rezultat našega dolgoletnega dela je vaše zadovoljstvo; ker so vaše rastline in cvetlične kreacije bolj sveže, imajo večjo vrednost, vas pa pri tem prevzemajo prijetni občutki.

Cvetličarna Omers - Cvetlicarna-omers-domzale
Cvetličarna Omers - flowers-4026935_960_720

Spoznajte nas

Cvetličarna Omers Domžale

Z veseljem sodelujemo z vami na različnih področjih vašega osebnega in poslovnega udejstvovanja ter vam s svojim širokim znanjem, kreativnostjo in bogatimi izkušnjami polepšamo življenje.

Hvaležni smo lahko številnim lokalnim, nacionalnim in mednarodnim partnerjem za izkazano zaupanje, priložnosti in učenje, ki nam omogoča nenehno izboljševanje naših storitev in inovativen razvoj cvetličarske dejavnosti.

Z veseljem se vključimo v vaše programe in s svežimi šopki, praktičnimi cvetličnimi aranžmaji, aranžiranjem daril in odličnimi umetniškimi cvetličnimi kreacijami poskrbimo za večjo poslovno učinkovitost organizacije in kreativnost zaposlenih. Za vrhunske dosežke ozelenimo delovne prostore, poskrbimo za primerno cvetlično dekoracijo vaših poslovnih dogodkov, družinskih dogodkov in predvsem nepozabnih porok ter pripravimo čudovite cvetlične pogrebne aranžmaje, ki bodo z lepoto oplemenitili vaše slovo od vaših najdražjih.

Prijazni, strokovni, ... priporočam !

Peter Rojc

Super osebje, super aranžmaji.

Miha Zupancic

Zelo so prijazni

Ambrož Strehar

Najboljša cvetličarna in najlepše aranžiranje ?

Nataša Kokalj

Zelo prijazni, krasni aranzmaji

Gregor Zarnik

Strokovno & prijazno....priporočam:)

Igor Dornik s.p.

Cvetličarna Omers je zame tista prva asociacija, ko me kdo vpraša karkoli glede rož in dekoracije prostora. Zato en super velik poklon celotni ekipi in najlepša hvala za vaš ogromen prispevek na najin dan❤️

Katja Gabrovšek

Izvirni aranžmaji

Janez Poljanšek

Visoka strokovnost. Prijaznost.

Peter Rojc

Ena najboljših cvetličaren v Slo!

Jana Marinko

Najboljša cvetličarna ?

Nataša Kokalj

CVETLIČARNA OMERS JE USPEŠNO DRUŽINSKO PODJETJE

Cvetličarna Omers v središču Domžal ima že več kot 50-letno tradicijo in je bila na svojem začetku prva cvetličarna v okoliških občinah. Ustanovila sta jo ga. Ivanka in g. Ignac Omers, leta 1999 pa je njeno vodenje prevzela hči Apolonija, ki še danes uspešno in z novimi pristopi nadaljuje začeto delo.

V vseh teh letih je v Cvetličarni Omers razvila profesionalno cvetličarsko ekipo, ki jo odlikujejo srčnost, humana poslovna kultura, visoka profesionalnost, odličnost, umetniški pridih in vrhunske cvetličarske izkušnje.

VABLJENI STE, DA SE OGLASITE V PROSTORIH NAŠE CVETLIČARNE OMERS ALI SE NAROČITE NA OSEBNI POGOVOR

Lahko pa se z našo ekipo srečate tudi na vaši lokaciji, kjer vam svetujemo glede primerne cvetlične dekoracije vašega dogodka ali skupaj določimo primeren stil in vrsto ozelenitve vaših zunanjih ali notranjih prostorov.
Naša strast je strankam pomagati ustvariti edinstveno kakovost bivanja in poslovanja. Skupaj določimo tip in velikost zasaditve ter dekoracije, tako da najučinkoviteje poskrbimo za zdravje in sodelovanje ljudi, dihanje prostora in sporočilo poslanstva vaše dejavnosti. Naši cilji so celovitost, zadovoljstvo, učinkovitost in uspeh naših strank.

Visok standard služenja strankam in skupnosti ohranjamo z rastlinami in rezanim cvetjem, ki vam jih z veseljem predstavljamo, saj so izraz našega profesionalnega pristopa, z umetniškim pridihom in pozornostjo na detajle.

Naša cvetličarska dejavnost temelji na dolgoletni družinski tradiciji in ima hkrati močne temelje integritete in poslovne odličnosti, kar nam pomaga ustvarjati čudovite kreacije z vtisi, ki trajajo.

NAVDIHNJENI Z LJUBEZNIJO DO ROŽ

Z ljubeznijo do narave, skrbjo za zdrave človeške odnose in odlično kulturo sodelovanja s partnerji in lokalno skupnostjo ter spoštovanjem do vsega lepega v naših življenjih uresničujemo naš namen, ki je, da s svojim profesionalnim znanjem in več kot 45-letnimi izkušnjami z edinstvenimi cvetličnimi aranžmaji in dekoracijo skupaj ustvarjamo celovite in nepozabne trenutke, prostore, dogodke in zgodbe – zgodbe zadovoljstva, uspeha, miru in radosti.

V Cvetličarni Omers z vso predanostjo in pozornostjo skrbimo za potrebe svojih strank. Verjamemo, da le skrbno izbrano in sveže cvetje zagotavlja najboljše rezultate.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino