Cvetličarna Omers

Pogosta vprašanja

Z vami že več kot 50 let

01. Kaj je Teleflora?

Teleflora je najstarejši sistem naročanja cvetja iz države v državo preprosto po celem svetu. Z preprostim takrat možnim sistemom so začeli daljnega leta 1934 in so vodilni še danes.

02. Kako opravim plačilo naročila v tujino?

Plačilo lahko opravite po predračunu z nakazilom na TRR, s plačilom preko PayPala ali pa na blagajni v cvetličarni.

03. Kako poteka naročilo?

Izpolnite obrazec v katerem je potrebno izpolniti čim več polj: Ime in priimek naslovnika, država, naslov in obvezno telefonska številka prejemnika, besedilo na vizitki, vaše želje, saj bo tako vaše povpraševanje hitreje rešeno. Mi vas pokličemo in vam povemo kaj je v tej državi na razpolago, za kakšno ceno in vas seznanimo kasneje tudi z naročilom.

04. Ali je možno naročiti tudi cvetje za pogreb v tujino?

Žalna naročila v tujini so zelo pogosta. Z aranžmajem ali šopkom na dom žalujočih in sožalno vizitko. To vidimo po naročilih, ki k nam prihajajo iz tujine. Če naročate žalne izdelke za tujino, je v tem primeru potrebno vedeti: Ime in Priimek pokojnega, državo in kraj pokopa, ura ter telefon enega od svojcev.

05. Ali se rože lahko dostavijo tudi v razne ustanove kot je bolnica, državni uradi…..?

Seveda se šopki lončnice košare cvetja… pogosto dostavljajo tudi v urade. Pomembno je da je naslov točen, dobro je vedeti obratovalni čas in podatke s telefonom osebe ki to prevzame.

06. Je možno izbrati obliko šopka ,ali je še kaj drugega na razpolago?

Preko sistema Teleflora mora imeti vsaka država vsaj 50 različnih artiklov na razpolago. Vsekakor je osnova cvetje, dodaja pa se lahko sadje, vino, čokolade, baloni. Kar želite se vpiše pod posebne želje in lokalni cvetličar se potrudi, da so maksimalno izpolnjene.

07. Ali je tovrstno naročanje zaneslivo in koliko časa prej je potrebno naročilo oddati?

Sistem sam je zanesljiv in izpadov naročil preprosto ni! Zelo pomembo je da so podatki za dostavo točni in obvezna je točna in cela telefonska številka.

08. Kakšna je cena dostave?

Cena dostave po svetu je različna od države do države in je vnaprej pavšalno določena. Ob izpolnitvi obrazca za naročilo izveste točno ceno.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino