Image Alt

Galerija poroke

Z vami že več kot 50 let

Poroka

Rože so srce in duša poročne dekoracije in omogočajo sanjskemu paru, da na svoj sanjski dan še posebej zažari. Predana ekipa Cvetličarne Omers vam zagotavlja, da bo ne glede na velikost poroke, ki jo imate v mislih – od intimnega družinskega dogodka do formalnega slavja za nekaj sto gostov – vaša poročna cvetlična dekoracija čudovita.

Profesionalen pristop, izjemna poslovna kultura, zanesljiv odnos, cvetličarsko znanje in vrhunske izkušnje so zagotovilo, da bo Cvetličarna Omers odlično poskrbela za vas in vašo poročno dekoracijo. Smo profesionalni poročni cvetličarji z dolgoletno tradicijo sodelovanja z odličnimi poslovnimi partnerji in poročnimi organizatorji.

  Prijavnica na osebni razgovor:

  V Cvetličarni Omers pripravljamo poročno cvetje in dekoracije za poroke vseh oblik in velikosti. Za naročilo na osebni razgovor prosimo izpolnite spodnji obrazec in nas osebno pokličite. Z vašo pomočjo se bomo na razgovor pripravili z vsemi potrebnimi detajli.

  Prijazni, strokovni, ... priporočam !

  Peter Rojc

  Super osebje, super aranžmaji.

  Miha Zupancic

  Zelo so prijazni

  Ambrož Strehar

  Najboljša cvetličarna in najlepše aranžiranje ?

  Nataša Kokalj

  Zelo prijazni, krasni aranzmaji

  Gregor Zarnik

  Strokovno & prijazno....priporočam:)

  Igor Dornik s.p.

  Cvetličarna Omers je zame tista prva asociacija, ko me kdo vpraša karkoli glede rož in dekoracije prostora. Zato en super velik poklon celotni ekipi in najlepša hvala za vaš ogromen prispevek na najin dan❤️

  Katja Gabrovšek

  Izvirni aranžmaji

  Janez Poljanšek

  Visoka strokovnost. Prijaznost.

  Peter Rojc

  Ena najboljših cvetličaren v Slo!

  Jana Marinko

  Najboljša cvetličarna ?

  Nataša Kokalj

  CVETLIČARNA OMERS JE USPEŠNO DRUŽINSKO PODJETJE

  Z več kot 50 letno tradicijo, ki sta jo v središču Domžal začela ga. Ivanka in g. Ignac Omers. Z letom 1999 je vodenje prevzela hči Apolonija,ki še danes uspešno in z novimi pristopi vodi prvo cvetličarno takrat nekaj občin naokoli.

  S Cvetličarno Omers je v teh letih razvila profesionalni cvetličarski tim, ki ga odlikuje srčna poslovna človeška kultura, visoka profesionalna odličnost, umetniški pridih in vrhunske cvetličarske izkušnje.

  VABLJENJI STE, DA SE OGLASITE V PROSTORIH NAŠE CVETLIČARNE OMERS ALI SE NAROČITE NA OSEBNI RAZGOVOR

  Lahko pa se z našim timom srečate tudi na vaši lokaciji, kjer vam svetujemo glede primerne cvetlične dekoracije vašega dogodka ali skupaj določimo primeren stil in vrsto ozelenitve vaših zunanjih ali notranjih prostorov.
  Naša strast je strankam pomagati ustvariti edinstveno kvaliteto bivanja in poslovanja. Skupaj določimo tip in velikost zasaditve ter dekoracije, tako da najučinkoviteje podpremo zdravje in sodelovanje ljudi, dihanje prostora in sporočilo poslanstva vaše dejavnosti. Naš cilj je celovitost, zadovoljstvo, učinkovitost in uspeh svojih strank.

  Za vzdrževanje visokega standarda služenja strankam in skupnosti z užitkom predstavljamo rastline in rezano cvetje s stilom, ki odraža naš profesionalni pristop, umetniški pridih in pozornost na detajle.

  Naš cvetličarska dejavnost temelji na dolgoletni družinski tradiciji in ima hkrati močne temelje integritete in poslovne odličnosti, kar nam pomaga ustvarjati čudovite kreacije z vtisi, ki trajajo.

  NAVDIHNJENI Z NAŠO LJUBEZNIJO DO ROŽ

  Strastjo do narave, zdravih človeških odnosov in odlične kulture sodelovanja s partnerji in lokalno skupnostjo, ter spoštovanjem do vsega lepega v naših življenjih, s svojim profesionalnim znanjem in več kot 45-letnimi izkušnjami sledimo namenu, da z edinstvenimi cvetličnimi aranžmaji in dekoracijo skupaj ustvarimo celovite in nepozabne trenutke, prostore, dogodke in zgodbe – zgodbe zadovoljstva, uspeha, miru in radosti.

  V Cvetličarni Omers z vso predanostjo in pozornostjo skrbimo za potrebe svojih strank. Verjamemo, da le skrbno izbrano in sveže cvetje zagotavlja najboljše rezultate.

  0
   0
   Košarica
   Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino