Brdo pri Kranju

Brdo pri Kranju

Navdihujoča naravna lepota, edinstven ambient in brezhibnost storitev so razlogi, da je Posestvo Brdo ena od najbolj priljubljenih poročnih lokacij v Sloveniji.

Na Brdu potekajo poroke skozi vse leto in vsak letni čas vama ponudi drugačno, čarobno kuliso.

Z izbiro Brda se lahko ženin in nevesta preprosto prepustita toku in brezskrbno uživata v tem lepem obdobju. Pri pripravi poroke na Brdu namreč sodeluje uigrana profesionalna ekipa, ki poskrbi za vse podrobnosti. Ponudbo povsem prilagodimo vajinim željam, zato je pri nas vsaka poroka edinstvena in podpisana z osebno noto poročnega para.

Na Posestvu Brdo lahko poteka celoten poročni dan, od sprejema, civilnega obreda, do poročnega slavja. Izbirata lahko med poljubnimi kombinacijami na prostem v parku, ali modernim Kongresnim centrom Brdo. Prednost ene lokacije je, da se izognete nepredvidljivim razmeram na cesti, usmerjanju svatov in nepotrebnemu izgubljanju časa. Poleg teh Brdo ponuja še številne druge prednosti. Svoje želje zaupajta poročni organizatorki, ki bo z vama od začetnega svetovanja pa vse do zaključka poročnega dne.

Poročita se na kraju večstoletne zgodovine, kraju, ki so ga za svoje bivanje izbrali kralji in predsedniki. Izberita lokacijo s tradicijo.

VIR: www.brdo.si/sl/poroke

Kontakt:

00 386 (0)4 260 15 44

poroke@brdo.si

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino