Zlati Grič

Zlati grič

Neposredno nad mestnim jedrom Slovenskih Konjic se nahaja vinogradniško posestvo Zlati grič. Na 75 ha izvirno zloženih parcel vinogradov nadaljujemo 800-letno tradicijo pridelave grozdja in sooblikujemo edinstvenost krajine nad mestom cvetja in vina. Pomemben del te celote predstavljajo objekti, namenjeni turistični ponudbi, ki so premišljeno umeščeni v prostor. Vodeni ogledi s pokušino vin se odvijajo v arhitekturno zelo sodobni kleti, nočitvene kapacitete pa se nahajajo v zgradbi iz 15. st. V gostilni, kjer stavba kliče po obnovi, obiskovalca pričaka izviren ambient in visoka kulinarika.

Lokacija ponuja prekrasno postavitev civilnega obreda s pogledom na vinograde. V Cvetličarni Omers vam ponujamo dekoracijo po vašem izboru z prekrasnim izborom inventarja, ki bo polepšal vajin najlepši dan.

 

 

Sami o sebi pa pravijo tako:

Skratka, obiskovalec ima občutek, da se tukaj stalno srečujejo nasprotja – tradicija in sodobnost, razgibanost in urejenost, temačnost in svetloba. A vedno na način, ki človeka napolni z energijo in ga prepriča, da se mora vrniti.

Kontakt:

Škalce 80
3210 Slovenske Konjice,
Slovenija

 

T: +386 3 758 03 50
E: info@zlati-gric.si

 

 

 

 

 

Fotografija: Cvetličarna Omers in Jana Šnuderl

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino